Adverteren

Op Tippelstraat kunt u op verschillende manieren adverteren. Door een gratis profiel aan te maken kunt u via uw persoonlijke account kunt u gratis advertenties plaatsen. Om uw advertentie extra onder de aandacht te brengen is het ook mogelijk om advertenties te kopen. Uw advertentie wordt dan extra gepromoot voor een bepaalde tijd. De advertentie mogelijkheden vindt u in het dashboard van uw account.

Banner advertentie

U kunt door middel van een banner advertentie extra aandacht naar uw website trekken. U kunt een afbeelding toevoegen en een link naar uw pagina. Uw advertentie wordt tussen de profielen weergeven. Banner advertenties kunnen door alle leden worden geplaatst.

Advertentie met profiel

Het is ook mogelijk om met uw profiel een advertentie te plaatsen. Uw profiel wordt dan extra gepromoot en onder de aandacht gebracht op Tippelstraat. Adverteren met een profiel is enkel mogelijk voor sekswerkers en bedrijven, dus niet voor wandelaars.

Via het Dashboard van uw profiel kunt u bij ‘Adverteren’ een keuze maken uit de verschillende advertentie mogelijkheden.Chatten

Een snellere manier om berichten te verzenden

Volg een escort en neem deel aan het gesprek met de beste prostituees in Nederland en België

Probeer het nu